Τα Εργαστήρια Galénic χρησιμοποιούν cookies για να βελτιώσουν την απόδοση και τη λειτουργία του Ιστότοπου και να μετρήσουν το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των δικαιωμάτων σας, δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Αποδέχομαι
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι Κορυφαίοι
δημιουργοί

Μεταβίβαση
τεχνογνωσίας

Η ιστορία της Galénic είναι ουσιαστικά μια ιστορία μεταβίβασης γνώσεων. Οι Κορυφαίοι δημιουργοί διαθέτουν μοναδική τεχνογνωσία για τη γαληνική επιστήμη και εργάζονται με φαντασία και θέρμη για να δημιουργήσουν νέα καλλυντικά σκευάσματα. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων αποτελεί γνώμονά τους, ενώ η εμπειρία τους τίθεται στην υπηρεσία της ποιότητας και της ασφάλειας των καλλυντικών μας.

Από το Κέντρο Έρευνας των Εργαστηρίων Pierre Fabre στη νότια Γαλλία, οι Κορυφαίοι δημιουργοί της Galénic εργάζονται με φαντασία και επιμέλεια για να δημιουργήσουν νέα καλλυντικά σκευάσματα. Αυτή η αναζήτηση της τελειότητας είναι δυνατή χάρη στη μεταβίβαση μιας τεχνογνωσίας και μιας εμπειρία που κατακτιέται καθημερινά. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια αλχημεία μεταξύ της ακρίβειας στη δοσολογία, της αποτελεσματικότητας της σύνθεσης και της αίσθησης του τελικού προϊόντος, για να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα το καλύτερο.

Μια τέχνη
υπεροχής

Οι Κορυφαίοι δημιουργοί είναι ειδικοί στην παρασκευή καλλυντικών σκευασμάτων. Στόχος τους είναι η δημιουργία εξατομικευμένων προϊόντων καλλυντικής περιποίησης. Οραματίζονται, συνθέτουν, συνδυάζουν, ελέγχουν και ξαναελέγχουν τη σύνθεση στην οποία πρόκειται να προστεθούν τα ενεργά συστατικά. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια αλχημεία μεταξύ της ακρίβειας στη δοσολογία, της αποτελεσματικότητας της σύνθεσης και της αίσθησης του τελικού προϊόντος.

Με κίνητρο την επιστημονική τεχνογνωσία, το πάθος για την έρευνα, την αγάπη για τη δεξιοτεχνία και την αυθεντικότητα, με την ίδια αμέριστη αγάπη που τρέφουν οι καλλιτέχνες για τη μούσα τους, αυτοί οι Κορυφαίοι δημιουργοί είναι αληθινοί πρωτεργάτες. Δεν επαναπαύονται, αλλά διευρύνουν αδιάκοπα τα τεχνικά όρια για να προτείνουν πιο εφευρετικές και αποτελεσματικές συνθέσεις. Αναζητούν ακούραστα και ακατάπαυστα την τελειότητα, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο, για τη δημιουργία και σύνθεση καλλυντικών σκευασμάτων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ
Pascale Besinet, Δημιουργός Συνθέσεων της Diffuseur de Beauté
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ
Pascale Besinet, Δημιουργός Συνθέσεων της Beauté de Nuit
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ
Catherine Bidan, Δημιουργός Συνθέσεων της Aqua Urban
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ

Παρατείνετε την
εμπειρία