Τα Εργαστήρια Galénic χρησιμοποιούν cookies για να βελτιώσουν την απόδοση και τη λειτουργία του Ιστότοπου και να μετρήσουν το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των δικαιωμάτων σας, δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Αποδέχομαι
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΓΑΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GALENIC

Τα Must-have της Galénic: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

Αυτά τα προϊόντα περιποίησης είναι μοναδικές δημιουργίες, αληθινά επιτεύγματα που προέκυψαν από τη γαληνική επιστήμη. Οι επικεφαλείς δημιουργοί της Galénic αύξησαν τη δημιουργικότητα και την ακρίβεια στη δημιουργία τους για να επινοήσουν προϊόντα εκπληκτικά και πρωτότυπα, πραγματικά αριστουργήματα της αποτελεσματικότητας της δουλειάς τους και των αισθήσεων.

SECRET D’EXCELLENCE
Η ΚΡΕΜΑ [AGE DELAY COMPLEX]

Ο Δημιουργός Εξαιρετικών Συνθέσεων προσφέρει μια ολική αντιγηραντική φροντίδα που επιβραδύνει και διορθώνει όλα τα σημάδια του χρόνου πριν κάνουν την εμφάνισή τους. Για να αγγίξει την τελειότητα, δημιούργησε μια καινοτόμο γαληνική σύνθεση. Μια αστεροειδή μορφή που διατηρεί ανέπαφα τα φύκη του χιονιού, δραστικό συστατικό της σύνθεσης, μέχρι την επαφή του με το δέρμα.

Ανακαλύψτε

Όταν η κρέμα έρχεται σε επαφή με τη θερμότητα της επιδερμίδας, γίνεται σταδιακά ένα με το δέρμα προσφέροντας μια μοναδική αισθησιακή εμπειρία.

DIFFUSEUR DE BEAUTE
Booster λαμψης

Ο Δημιουργός Εξαιρετικών Συνθέσεων ήθελε να δημιουργήσει την ιδανική φροντίδα που θα ενισχύσει τη λάμψη του δέρματος των γυναικών στη στιγμή. Γι' αυτό, δημιούργησε μια νέα γαληνική σύνθεση υπεροχής, πραγματικό απόθεμα ζωτικότητας για το δέρμα. Φροντίδα που αποτελείται από μικροσωματίδια ρουμπινιών που αναδεικνύουν τη λάμψη στη στιγμή, η καινοτόμος δομή της επιτρέπει την προοδευτική διάχυση επιλεγμένων ενυδατικών και βιταμινούχων δραστικών συστατικών. Μια σύνθεση πραγματικό επίτευγμα, ιδανικό για να αναζωογονήσει το δέρμα σε βάθος.

Ανακαλυψτε

BEAUTE DE NUIT
ΧΡΟΝΟ-ΕΝΕΡΓΟ ΖΕΛ

Επιθυμία του Κορυφαίου δημιουργού συνθέσεων ήταν να αναγεννήσει κάθε νύχτα την ομορφιά του δέρματος, με μια έξυπνη φροντίδα νυκτός που θα εξασφάλιζε ανανεωμένο δέρμα σε κάθε ξύπνημα, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια.
Επινόησε μια καινοτόμα γαληνική μορφή: ένα χρονο-ενεργό ζελ με δράση υδάτινου υποστρώματος «patch». Αυτό το ζελ με την ασύγκριτη φρεσκάδα, εγγυάται την απόλυτη ενυδάτωση* κι αναζωογόνηση, για δέρμα εμφανώς πιο νεανικό και λαμπερό κάθε πρωί.

* Ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

Ανακαλυψτε

Ημιδιάφανο ζελ σαν οπάλιο, κρυστάλλινο για ασύγκριτη φρεσκάδα

Ένα δροσερό, ανάλαφρο και ματ τελείωμα…

AQUA INFINI
Refreshing Water Gel

Ο δημιουργός Εξαιρετικών Συνθέσεων ήθελε να προσφέρει μια ενυδατική φροντίδα με εξαιρετική δροσερή και ανάλαφρη αίσθηση στο δέρμα. Έτσι δημιούργησε μια καινοτόμο εκπληκτική σύνθεση "Water Drop" (σταγόνες νερού) που συγκρατεί το νερό στο δέρμα, όπως η πρωϊνή δροσιά: στην επαφή του με το νερό, η σύνθεση ζελ διασπάται σε μικρές σταγόνες, ορατές σε γυμνό μάτι. Για άμεση αίσθηση υδάτινης δροσιάς.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

SECRET D'EXCELLENCE
Ο Συμπυκωμένος Ορος

Ο Δημιουργός Εξαιρετικών Συνθέσεων της Galénic δημιούργησε μία πολύ συμπυκνωμένη, υψηλής δράσης φροντίδα να δώσει στις γυναίκες όμορφο δέρμα σήμερα και αύριο. Για να πετύχει την τελειότητα, ανέπτυξε μια νέα γαληνική σύνθεση με δομή αστεριού που διατηρεί το εκχύλισμα από τα φύκη του χιονιού έως ότου έρθει σε επαφή με το δέρμα*.
*Ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Ένας Ορός άψογης λευκότητας και ασύγκριτης φινέτσας.

BEAUTE DU REGARD
Κρεμα Cryo-booster

Ο Δημιουργός εξαιρετικών συνθέσεων, δημιούργησε την πιο αποτελεσματική φροντίδα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, οραματίστηκε μια σύνθεση από εξαιρετικά συστατικά.
Και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τα συστατικά. Για να ενεργοποιήσει την αποτελεσματικότητά τους, δημιούργησε μια πρωτότυπη γαληνική δομή, που ενεργοποιείται με το κρύο και το μασάζ, δύο πανάρχαια γυναικεία μυστικά ομορφιάς

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Μια φροντίδα με αίσθηση πάγου απαράμιλλης φρεσκάδας, που λιώνει στην επαφή με το δέρμα

AQUA INFINI
ορος ενυδατωσης

Οι Κορυφαίοι δημιουργοί της Galénic, επιθυμώντας να επανιδρύσουν τη βαθιά ενυδάτωση, δημιούργησαν έναν υπερ-ενισχυμένο ορό. Ανακάλυψαν μια γαληνική σύνθεση υπεροχής, έναν διφασικό ορό υδάτινου ζελ υπερ-συμπυκνωμένο σε ενυδατικά συστατικά και πολύ λεπτά μικροσφαιρίδια ελαίων, που δημιουργούν στο δέρμα ένα μη λιπαρό προστατευτικό φιλμ που περιορίζει την εξάτμιση του νερού.

Ανακαλυψτε

Διφασικός ενυδατικός ορός, υγρή φροντίδα σε μορφή υδάτινου ζελ που περιέχει προστατευτικά μικροσφαιρίδια ελαίων.
Το υπόστρωμα σαν νερό που τρέχει ανάμεσα στα δάκτυλα.

CONFORT SUPREME
Sérum duo revitalisant

Ο Δημιουργός Εξαιρετικών Συνθέσεων οραματίστηκε μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη φροντίδα, που θρέφει το δέρμα που υπόκειται σε εξωτερικές επιθέσεις. Γι' αυτό το λόγο, δημιούργησε έναν διπλό ορό που προσφέρει στο δέρμα εντατική ενυδάτωση χωρίς κανένα ίχνος λιπαρότητας στην επιφάνεια χάρη στην κατοχυρωμένη τεχνολογία* της ενθυλάκωσης. Το δέρμα είναι απαλό και βελούδινο.
*Κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία

Ανακαλύψτε

PUR Κρεμωδης αφρος καθαρισμου

Ο Δημιουργός εξαιρετικών συνθέσεων επινόησε μια εκπληκτική γαληνική, μια εξαιρετική σύνθεση που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις, ικανή να μεταμορφώνεται κατά την επαφή με το νερό. Ένας απολαυστικός αφρός που τυλίγει το δέρμα και μετατρέπεται σε αέρινη κρέμα για να απομακρύνει από το δέρμα ότι το κάνει να ασφυκτιά. Καθαρό και γεμάτο φρεσκάδα, το δέρμα είναι φυσικά όμορφο. Ο καθαρισμός-ντεμακιγιάζ γίνεται μια πραγματική στιγμή απόλαυσης.

Ανακαλυψτε

TEINT LUMIERE
Primer Lumière
Βάση προετοιμασίας

Ο δημιουργός εξαιρετικών συνθέσεων ήθελε να προσφέρει μια κοινή χρωματική βάση για πολλές χρήσεις με πρωτότυπη ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση στο δέρμα. Έτσι δημιούργησε μια γαληνική δομή που ονόμασε WHITE COMPACT GEL™, πρωτότυπη, εκπληκτική, που προσφέρει την κάλυψη ενός compact με το πολύ φυσικό τελείωμα ενός ζελ. Με την επαφή του με το δέρμα, το WHITE COMPACT GEL™ μετατρέπεται σε νερό, δημιουργώντας στη στιγμή μια αίσθηση υδάτινης φρεσκάδας, αφήνοντας ένα δροσερό, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα, έτοιμο για make-up. Η μη φαγεσωρογόνος και oil-free σύνθεσή του αφήνει το δέρμα να αναπνέει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

AQUA URBAN
BOUCLIER INVISIBLE
SPF50+/PA++++

Ο Δημιουργός Εξαιρετικός Συνθέσεων θέλοντας να βοηθήσει τις γυναίκες να διατηρήσουν τη νεότητα και την ομορφιά του κεφαλαίου τους, δημιούργησε αυτή τη φροντίδα με SPF50+ που προστατεύει την επιδερμίδα από τη ρύπανση και την ακτινοβολία UV*. Αυτή η γαληνική υφή, τυλίγει το δέρμα με ένα αόρατο πέπλο, μια σύνθεση με απίστευτη φινέτσα και λεπτόρρευστη υφή. Κάθε μέρα, η προστασία του δέρματός σας γίνεται μια στιγμή ευχαρίστησης!

*Ειδική φροντίδα για να αντισταθείτε στις επιθέσεις της ζωής στην πόλη (Ρύπανση, UV)

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Ένα απαλό πέπλο, ροζ πούδρας, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ένα ανεπαίσθητο τελείωμα, ιδανικό σαν βάση μακιγιάζ

AQUA PORCELAINE
Sérum uniformisant

O Δημιουργός εξαιρετικών συνθέσεων, οραματίστηκε μια εξειδικευμένη φροντίδα για να αναδείξει την ομορφιά ενός δέρματος με νεανική εμφάνιση: λαμπερό, απόλυτα ομοιόμορφο, απαλλαγμένο από δυσχρωμίες (θαμπή όψη, κηλίδες), που λάμπει από φωτεινότητα και φρεσκάδα. Μια γαληνική δομή νερού σε ζελ, εμπλουτισμένη με πολύτιμες πέρλες Βιταμίνης C που διατηρεί την δύναμη φωτεινότητας τη στιγμή της εφαρμογής του ορού στο δέρμα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Μια υφή ζελ που με την επαφή με το δέρμα, μετατρέπεται σε μικρές σταγόνες νερού γεμάτες φρεσκάδα

Φίνες πέρλες που διατηρούν τη δράση της Βιταμίνης C μέχρι την τελευταία στιγμή, πριν την εφαρμογή του ορού στο δέρμα

Λεπτόρρευστη κρέμα με ελαφρώς γαλάζια απόχρωση...

OPHYCEE
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ

Ο επικεφαλής ερευνητής επινόησε ένα διορθωτικό προϊόν αντιρυτιδικής περιποίησης που προσφέρει άμεσα τέλεια επιδερμίδα. Για αυτόν τον σκοπό επινόησε μια γαληνική υφή διπλής φάσης η οποία μετατρέπεται σε λεπτόρρευστη κρέμα που απλώνεται τέλεια και μετατρέπεται σε πέπλο φωτός με υφή πούδρας.

Ανακαλύψτε

Παρατείνετε την
εμπειρία